Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-1: Στην παράταση το 10ο League Cup της ιστορίας της!

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το 10ο League Cup της σε έναν συναρπαστικό τελικό κόντρα στην Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ με 1-0 στην παράταση και γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από ασίστ του Κώστα Τσιμίκα!

Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-1: Στην παράταση το 10ο League Cup της ιστορίας της!

Την κατάκτηση του 10ου League Cup της ιστορίας της κατέκτησε η Λίβερπουλ, επικρατώντας της Τσέλσι στην παράταση με 0-1 στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, παρά το γεγονός ότι αμφότερες έκαναν ευκαιρίες, ενώ είχαν και οι δύο από ένα ακυρωθέν γκολ με τον Στέρλινγκ και τον Φαν Ντάικ στο 33' και στο 60' αντίστοιχα.

Εντέλει, το ματς κρίθηκε στην παράταση, όταν από σέντρα ακριβείας του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγο νωρίτερα, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 118ο της παράτασης χάρισε τον τίτλο στους «κόκκινους» με κεφαλιά.

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Γκουστό, Ντισασί, Κόλγουιλ, Τσίλγουελ (113' Τσάλομπα), Καϊσέδο, Φερνάντες, Πάλμερ, Γκάλαχερ (96' Μαντουέκε), Στέρλινγκ (67' Ενκουνκού), Τζάκσον (90' Μούντρικ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Μπράντλεϊ (72' Κλαρκ), Κονατέ (106' Κουάνσα), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (87' Τσιμίκας), Μακ Άλιστερ (87' Μακόνελ), Έντο, Χράφενμπερχ (28' Γκόμεζ), Έλιοτ, Χάκπο (87' Ντανς), Ντίας