Ποτσετίνο: «Να μην επηρεαστούν οι διαιτητές λόγω της αποχώρησης του Κλοπ»

Δηλώσεις αναφορικά με τον τελικό της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ παρέθεσε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ποτσετίνο: «Να μην επηρεαστούν οι διαιτητές λόγω της αποχώρησης του Κλοπ»

Το προβληματισμό του για τις αποφάσεις των διαιτητών αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ για τον τελικό του Λιγκ Καπ εξέφρασε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο που έκανε λόγω για εύνοια προς τους «κόκκινους» λόγο της αποχώρησης του Κλοπ στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ίσως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πανηγυρίσουν με τη Λίβερπουλ καθώς (σ.σ. ο Κλοπ) φεύγει. Πρέπει να είμαστε σίγουροι είναι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και δίκαιοι σε κάθε απόφαση. Όταν παίξαμε εναντίον της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ πίστευα ότι ούτε μια απόφαση-κλειδί δεν ήταν για εμάς. Δεν δόθηκαν δύο πέναλτι.

Οι μονομαχίες, ήταν πάντα για το άλλο χρώμα, πάντα κόκκινο. Θέλω να μου φέρονται με δίκαιο τρόπο. Είμαι ο πρώτος που λέει ότι η Λίβερπουλ είναι καταπληκτική και ο Κλοπ είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αλλά μετά την τελευταία μου εμπειρία παίζοντας εκεί, αυτό που θέλω στο Γουέμπλεϊ είναι να πάω εκεί και να μην νιώσει κανείς την πίεση, να παίξει το παιχνίδι και ο καλύτερος θα κερδίσει. Για να μην αισθάνομαι την πίεση, από τους ανθρώπους γύρω».