Ντεουλοφέου: «Ξέρω πως μπορεί να μην ξαναπαίξω»

Ανοιχτό άφησε ο 29χρονος Ζεράρ Ντεουλοφέου να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στο γόνατο.

Ντεουλοφέου: «Ξέρω πως μπορεί να μην ξαναπαίξω»

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου ακόμα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, 13 μήνες μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο. Πλέον, σε συνέντευξη που παραχώρησε, άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί στα 29α του χρόνια από την ενεργό δράση, αφού είναι πιθανό να μην αναρρώσει από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

«Για πολλούς μήνες ξέρω πως ίσως να μην παίξω ξανά. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ εδώ και πολύ καιρό, έχω να παίξω εδώ και έναν χρόνο. Δεν μπορώ να πω πολλά περνάω μία δοκιμασία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω αυτή τη στιγμή», είπε μιλώντας στο «Calciomercato» ο Καταλανός επιθετικός της Ουντινέζε και πρόσθεσε:

«Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω, αλλά έχω αποδεχτεί την ιδέα πως ίσως να μη γίνει αυτό. Είχα έναν τραυματισμό το 2020, το γόνατό μου ήταν πολύ τραυματισμένο αλλά κατάφερα να συνέλθω. Τότε υπέστη νέο τραυματισμό, για τρίτη φορά και υπήρχαν επιπλοκές. Δεν μπορώ να πω επειδή έχω συμφωνία με το σύλλογό μου, όμως θα πω απλά ότι είναι μία πραγματική δοκιμασία, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου συμβαίνει. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω αλλά προετοιμάζομαι επίσης για μία καριέρα μετά από το ποδόσφαιρο».