Ντουγκαρί: «Η Μπάγερν είναι ο τέλειος σύλλογος για τον Ζιντάν»

Την άποψή του ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πρέπει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν το καλοκαίρι, εξέφρασε ο Κριστόφ Ντουγκαρί.

Ντουγκαρί: «Η Μπάγερν είναι ο τέλειος σύλλογος για τον Ζιντάν»

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι η κατάλληλη ομάδα για τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021.

Οι Βαυαροί έχουν ανακοινώσει ότι το καλοκαίρι θα λύσουν τη συνεργασία τους με τον Τόμας Τούχελ, ωστόσο έχουν ήδη στη λίστα τους για τη θέση τον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν στη Λεβερκούζεν.

«Εάν μαθαίνει γερμανικά; Δεν το πιστεύω. Όμως τα γήπεδα είναι γεμάτα, το γερμανικό πρωτάθλημα είναι πολύ ωραίο. Πιστεύω ότι ο κάθε προπονητής ονειρεύεται να είναι σε έναν σύλλογο όπως η Μπάγερν.

Ήταν πριν λίγα χρόνια ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Τα πάντα είναι σε τάξη, οι προπονητές δουλεύουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, υπάρχει ενθουσιασμός και είναι σεβαστή η δουλειά τους. Πιστεύω πως η Μπάγερν είναι η τέλεια ομάδα για τον Ζιντάν», είπε στο «RMC» ο Ντουγκαρί.