Bundesliga: Μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων η B' Γερμανίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο!

Η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας - εκμεταλλευόμενη το ότι Μπάγερν και Μπορούσια Ντόρτμουν αγωνίστηκαν εκτός έδρας - κατέγραψε περισσότερα εισιτήρια από την Βundesliga το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 

Bundesliga: Μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων η B' Γερμανίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο!

Δεν είναι μόνο τα γήπεδα της Βundesliga κατάμεστα, αλλά και της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Kicker» το περασμένο Σαββατοκύριακο περισσότεροι οπαδοί πήγαν στα γήπεδα της Βundesliga 2, σε σχέση με αυτούς που πήγαν να δουν της κορυφαίας κατηγορίας!

Φυσικά σ' αυτό συνηγόρησε το γεγονός πως τόσο η Μπάγερν όσο και η Mπορούσια Ντόρτμουντ έπαιξαν εκτός έδρας, κόντρα σε Μπόχουμ και Βόλφσμπουργκ, αντιστοίχως.

Αλλά και το όλο το οπαδικό κίνημα κατά της εισόδου των ιδιωτικών επενδύσεων στο γερμανικό ποδόσφαιρο (και στις δυο πρώτες κατηγορίες)

Σύμφωνα με την έρευνα το ματς με τη μεγαλύτερη προσέλευση ήταν το Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης, με 50.000 οπαδούς, ενώ υπάρχαν δυο ματς της Bundsliga 2 με περισσότερο κόσμο.

Ο λόγος για την αναμέτρηση της Χέρτα του Ανδρέα Μπουχαλάκη με το Μαγδεβούργο (52.652) και το παιχνίδι της Σάλκε με τη Βέχεν (60.542).

Σύμφωνα με την UEFA, η Bundesliga είναι το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη προσέλευση στον κόσμο, με πάνω από 44.000 οπαδούς ανά αγώνα κατά μέσο όρο.