Εμπαπέ: Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο θα παίρνει ο Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029, σύμφωνα με το «BBC», ενώ θα εισπράξει και μπόνους ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Εμπαπέ: Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται ότι απομένουν πλέον για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτό βέβαια, ίσως καθυστερήσει λίγο ακόμα, αφού παραμένει ανοιχτό ακόμα το σενάριο να συναντηθούν οι δύο σύλλογοι στο φετινό Champions League.

Δεδομένα πάντως, ο διεθνής Γάλλος επιθετικός θα αποχωρήσει από τους Παριζιάνους το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, με το βρετανικό δίκτυο «BBC» να παρουσιάζει και τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του.

Όπως σημειώνεται, ο Εμπαπέ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μερένγκες» ως το 2029 με ετήσιες αποδοχές ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Πέραν αυτών όμως, ο Γάλλος θα εισπράξει κι ένα τεράστιο ποσό από τη «βασίλισσα» ως μπόνους υπογραφής.

Αυτό αναμένεται να φτάνει τα 150 εκατομμύριο ευρώ, που θα εισπράξει σε βάθος πενταετίας και που είναι μάλιστα το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ από σύλλογο σε ελεύθερο ποδοσφαιριστή.