Γκουαρντιόλα: «Δεν αισθανόμαστε επιπλέον πίεση»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε για την απόσταση των τεσσάρων βαθμών που έχει η ομάδα του από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στην Premier League.

Γκουαρντιόλα: «Δεν αισθανόμαστε επιπλέον πίεση»

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε πολύτιμους πόντους στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Premier League με το 1-1 κόντρα στην Τσέλσι το περασμένο Σάββατο (17/2) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν φαίνεται να ανησυχεί και σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (20/2, 21:30) εντός έδρας ματς με την Μπρέντφορντ για το πρωτάθλημα, είπε:

«Έχουμε την ίδια πίεση σε κάθε παιχνίδι. Γενικά, ήμασταν περισσότερο από αξιοπρεπείς απέναντι στην Τσέλσι, αλλά γνωρίζω τα στάνταρ μας, δεν είναι εύκολο να τα διατηρήσουμε για πολύ, πολύ καιρό, αλλά το έχουμε κάνει. Αν είχαμε κάνει 3-0 κόντρα στην Τσέλσι, η φλόγα θα ήταν ίδια για να κερδίσουμε αυτό το επόμενο παιχνίδι. Ο κόσμος απαιτεί από εμάς. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Είχα αυτή την εμπειρία σε προηγούμενες ομάδες μου, ειδικά στην Μπαρτσελόνα. Είναι τιμή. Ξέρουμε τι είναι και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Είναι για το πώς συμπεριφερόμαστε και αποδίδουμε και είμαι ο πρώτος που το απαιτώ τελειότητα για 95 λεπτά, γνωρίζοντας ότι είναι αδύνατο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από τότε που χάσαμε από την Άστον Βίλα, κερδίσαμε τα παιχνίδια μας και ήμασταν καλύτεροι. Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα, αλλά είμαστε ακόμα εκεί. Καταλαβαίνω απόλυτα τις αμφιβολίες από τον κόσμο, αλλά από αυτό που βλέπω, είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος».