Αντσελότι: «Ο Εμπαπέ είναι θέμα των δημοσιογράφων, όχι της Ρεάλ»

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι μίλησε για όσα συμβαίνουν με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τις φήμες ότι το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην ομάδα του.

Αντσελότι: «Ο Εμπαπέ είναι θέμα των δημοσιογράφων, όχι της Ρεάλ»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί της και ήδη οι φήμες κάνουν λόγο για μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

«Κιλιάν Εμπαπέ; Το καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι το θέμα των ημερών για εσάς τους δημοσιογράφους, όμως δεν είναι θέμα της Ρεάλ. Για εμάς το θέμα μας είναι το παιχνίδι με την Ράγιο», απάντησε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Όταν ρωτήθηκε αν έχουν επηρεαστεί τα αποδυτήρια της Ρεάλ για τις φήμες περί Εμπαπέ, απάντησε: «Σας μοιάζω ενοχλημένος ή επηρεασμένος από τις ειδήσεις; Όχι, είναι μία συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου για εμένα. Με ρωτάτε αν θα ήθελα να τον κοουτσάρω; Θα ήθελα να τελειώσω τη σεζόν κατακτώντας τίτλους. Δουλεύουμε για αυτό. Υπάρχει πάρα πολύς χρόνος για τη νέα σεζόν».