«Χορός» εκατομμυρίων γύρω από τον Λεάο

Τον Ράφα Λεάο έχει βάλει στο… στόχαστρο της η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η Μίλαν δεν σκοπεύει να τον αφήσει τόσο εύκολα.

«Χορός» εκατομμυρίων γύρω από τον Λεάο

Ο Ράφα Λεάο είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μίλαν. Το γκολ με τη Ρεν το πανηγύρισε με την ψυχή του και έδειξε ότι το είχε μεγάλη ανάγκη, αφού η τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αισθάνεται ευτυχισμένος στο Μιλάνο, αφού η ομάδα του έχει δώσει πολύ σημαντικό ρόλο και ο Πιόλι τον εμπιστεύεται απόλυτα. Οι «ροσονέρι» του έχουν δώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο από το οποίο εισπράττει 7 εκατ. ευρώ το χρόνο και είναι ο ποδοσφαιριστής με τις μεγαλύτερες αποδοχές στην ομάδα.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν έχει ανοίξει κουβέντα και για το μέλλον του. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει μπει στο… στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που υπάρχουν στο Παρίσι. Βέβαια τον Λεάο τον δεσμεύει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» έως το 2028.

Η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει είναι ύψους 175 εκατ. ευρώ και το ερώτημα που γεννάται είναι αν η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να καλύψει αυτό το ποσό. Το γεγονός ότι φεύγει ο Εμπαπέ την έχει βγάλει στην αγορά και αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κίνηση από την Παρί για τον Λεάο, αλλά είναι ξεκάθαρη και η πρόθεση της Μίλαν. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαπραγματευτεί με ένα ποσό λιγότερο από τα 100 εκατ. ευρώ.