Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι φεύγει από την Παρί

Ο Κιλιάν Εμπάπε έχει ήδη ενημερώσει και τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόφαση του να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι φεύγει από την Παρί

Όλα δείχνουν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει την ισπανική ομάδα πως αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο παίκτης πρώτα ενημέρωσε την Παρί ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το κλαμπ και στη συνέχεια μίλησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία γνωστοποίησε την απόφαση που έχει πάρει.

Ο Εμπαπέ έχει πάρει την απόφαση του εδώ και πολύ καιρό να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό είχε φανεί όταν δεν θέλησε να συνεχίσει τις συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για επέκταση του συμβολαίου του. Πλέον όλα τα κομμάτια του παζλ βρίσκονται στη θέση τους και ο Γάλλος σταρ αναμένεται να ντυθεί στα λευκά.

Όλο το θέμα πλέον έχει να κάνει με τον τρόπο που θα γίνει η αποχώρηση του από το παριζιάνικο σύλλογο. Ο Εμπαπέ έχει ενημερώσει τον Αλ Κελαϊφί πως δεν θα διεκδικήσει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του. Ο Γάλλος γνωρίζει πολύ καλά ότι στη Μαδρίτη δεν οι οικονομικές του απολαβές δεν θα είναι ίδιες, αλλά η Ρεάλ έχει αποφασίσει να τον δεχτεί ως παγκόσμιο σταρ του ποδοσφαίρου.