Λουίς Σουάρες: «Tελευταία ομάδα της καριέρας μου η Ίντερ Μαϊάμι!»

Ο Λουίς Σουάρεζ έκανε γνωστό ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής κι ότι έχει ενημερώσει σχετικά την οικογένεια του. Πάντως δεν θέλησε να προσδιορίσει πότε θα γίνει αυτό. 

Λουίς Σουάρες: «Tελευταία ομάδα της καριέρας μου η Ίντερ Μαϊάμι!»

Ακροτελεύτια ομάδα της τεράστιας καριέρας του Λουίς Σουάρες θα είναι η Ίντερ Μαϊάμι.

Το αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του, λέγοντας μάλιστα ότι έχει ενημερώσει σχετικά την οικογένεια του, παρότι δεν προσδιόρισε το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Ουργουανός διεθνής επιθετικός, που αποχώρησε το 2022, από την Ευρώπη, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά από τα περάσματα του από τη Νασιονάλ (στην οποία είχε ανδρωθεί ποδοσφαιρικά) και τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο τόνισε ότι έχει βρει την τελευταία του ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο 37χρονος πια σέντερ φορ ήταν καλεσμένος στο podcast «La Mesa de los Galanes» και αποκάλυψε πως η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας του. Ο Σουάρες έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στην οποία αγωνίζεται και ο («κολλητός» του) Λιονέλ Μέσι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024, ενώ στην συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα μια χρονιά.

«Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία μου ομάδα στην καριέρα μου. Η οικογένειά μου γνωρίζει ήδη την απόφασή μου. Δεν ξέρω ακόμα την ημερομηνία, αλλά αυτό είναι το τελευταίο βήμα της καριέρας μου ως παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός.