Σύζυγος Μιχαϊλοβιτς: «Η Μπολόνια πλήρωνε τον μισθό του και μετά τον θάνατό του»

Η σύζυγος του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, Αριάνα μίλησε για τη στάση της Μπολόνια μετά το θάνατο του Σέρβου τεχνικού.

Σύζυγος Μιχαϊλοβιτς: «Η Μπολόνια πλήρωνε τον μισθό του και μετά τον θάνατό του»

Πριν από δύο χρόνια ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς έχασε τη ζωή του από λευχαιμία και η σύζυγός του, Αριάνα μίλησε για το πρόσωπο που έδειξε η Μπολόνια μετά το θάνατό του.

Αναλυτικά:

*** «Ο Σίνισα είχε πει ότι δεν ήθελε να παραιτηθεί και ήθελε να πολεμήσει τον καρκίνο. Η Μπολόνια έκανε μια διαφορετική επιλογή και δεν μπορώ να την κρίνω. Ο σύλλογος πλήρωσε τον μισθό του συζύγου μου μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Μια εξαιρετική πράξη που μου έδωσε βεβαιότητες σε μια στιγμή αποπροσανατολισμού».
*** «Ο πρόεδρος της Μπολόνια, Σαπούτο, αλλά και οι Μπεργκαμίνι, Φενούτσι, Μαρκέτι και Ντι Βάιο δεν με ξέχασαν ποτέ. Υπήρχε εξαιρετική σχέση και με τον Σαμπατίνι. Είναι ένα ιδιαίτερο κλαμπ και μια ιδιαίτερη πόλη. Ήταν στις καρδιές μας ακόμη και πριν από την ασθένεια. Μετά από αυτό έγινε βαθιά αγάπη. Όλες οι εβδομάδες που περάσαμε στο νοσοκομείο, οι αγώνες στο γήπεδο. Μοιραστήκαμε αυτές τις στιγμές με καταπληκτικούς ανθρώπους».
*** «Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Έχω καταπληκτικούς γιους και μια υπέροχη εγγονή. Θέλω να ζήσω. Βλέπω τους φίλους μου. Ασχολούμαι με την επιχείρηση που είχε ο Σίνισα. Έχω δύσκολες στιγμές, αλλά τις προσπερνάω χάρη στη βοήθεια των γιων και των κορών μου».