Επιστροφή Ντα Κόστα

Ο Μαροκινός στόπερ έπαιξε βασικός στη νίκη της Μπασακσεχίρ με 1-0 επί της Μπεσίκτας.

Επιστροφή Ντα Κόστα

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που βρισκόταν σε μόνιμη βάση στο… στόχαστρο. Τα άκουγε για όλα, είτε έφταιγε, είτε όχι. Ο λόγος για τον Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Μπασακσεχίρ.

Ο Μαροκινός στόπερ είχε μείνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού. Συγκεκριμένα το τελευταίο παιχνίδι που είχε αγωνιστεί ήταν στις 24 Δεκεμβρίου κόντρα στην Κασίμπασα. Ο Ντα Κόστα επέστρεψε στη δράση την Κυριακή μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσίες.

Αγωνίστηκε βασικός στο εντός έδρας ματς της Μπασακσεχίρ κόντρα στη Μπεσίκτας. Ο Ντα Κόστα έπαιξε 90 λεπτά και η ομάδα του νίκησε 1-0. Το φοβερό είναι πως η Μπασακσεχίρ διεκδικεί τον επί ίσοις όροις τον τίτλο στην Τουρκία. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 53 βαθμούς, ενώ στην κορυφή είναι η Γαλατασαράι με 54 και τρίτη έμεινε η Μπεσίκτας με 50, ενώ η Φενερμπαχτσέ είναι στους 48.

Τα τουρκικά Μέσα εκτός από το ότι φιλοξενούν ύμνους για τη Μπασακσεχίρ και τη ξέφρενη πορεία που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα, στέκονται και στην επιστροφή του Μανουέλ Ντα Κόστα στην αγωνιστική δράση μετά από πολύ μεγάλο διάστημα αποχής.