Ροτέν για Μέσι: «Γιουχάρετέ τον, μας κορόιδευε για δύο χρόνια»

«Πυρά» κατά του Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν.

Ροτέν για Μέσι: «Γιουχάρετέ τον, μας κορόιδευε για δύο χρόνια»

Τα «βέλη» του κατά του Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε ο Ζερόμ Ροτέν.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν ξέχασε τη θητεία του Αργεντινού επιθετικού στο γαλλικό σύλλογο, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Μέσι στο Παρίσι για να αγωνιστεί με την εθνική του στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι, είπε:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά που δεν έδωσε. Ως Γάλλος και Παριζιάνος να τον βλέπω να παρελαύνει με την Αργεντινή; Αν υπάρχει η οποιαδήποτε συζήτηση ότι ο Μέσι μάς γέλασε για δυο χρόνια, αποδοκιμάστε τον. Είπε ότι θα ήταν καταστροφή να ζήσει στο Παρίσι και ότι δεν έλαβε το καλωσόρισμα που πιστεύει ότι θα έπρεπε. Ανοησίες. Ήταν πάνω στον Πύργο του Άιφελ, όπως κι ο Νεϊμάρ.

Κάθε Γάλλος τού έδειχνε σεβασμό όταν ήρθε. Περιμέναμε ως αντάλλαγμα σεβασμό, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Όταν του είχε διακοπές, δεν έζησε ποτέ στο έπακρο το Παρίσι κι οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ σε αυτό που περιμέναμε από εκείνον. Ακούσαμε ότι δεν πανηγυρίσαμε ανάλογα μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Η Γαλλία στον τελικό! Δεν πρέπει να περίμενε ότι θα του στρώσουμε το κόκκινο χαλί».