Λίβερπουλ: Εκπληρώνει το όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον θα καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ στο ματς των Θρύλων της ομάδας εναντίον του Άγιαξ, όπως αποκάλυψε ότι ονειρευόταν, μετά την διάγνωσή του με καρκίνο.

Λίβερπουλ: Εκπληρώνει το όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον θα αποτελέσει μέρος του τεχνικού επιτελείου του αγώνα θρύλων του συλλόγου της Λίβερπουλ με τους θρύλους του Άγιαξ, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο.

Τον περασμένο μήνα, ο πρώην προπονητής της Αγγλίας Έρικσον εκτίμησε ότι έχει «περίπου ένα χρόνο» ζωήςμετά τη διάγνωση του καρκίνου και δήλωσε ότι «πάντα επιθυμούσε να είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ».

Μετά από μια συνέντευξη στο Sky News, όπου ο 75χρονος δήλωσε ότι ήταν πάντα υποστηρικτής τηςΛίβερπουλ, οι εκκλήσεις για να οριστεί ο Έρικσον ως προπονητής για ένα επερχόμενο παιχνίδι θρύλων αυξήθηκαν.

Η Λίβερπουλ σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο Σβεν Γκόραν Έρικσον θα είναι μέλος της προπονητικής ομάδας των Θρύλων της Λίβερπουλ για τον αγώνα με τους Θρύλους του Άγιαξ στο Άνφιλντ, στις 23 Μαρτίου.

Ο πρώην προπονητής της Αγγλίας θα συμμετάσχει σε έναν πάγκο από μεγάλους της Λίβερπουλ, συμπεριλαμβανομένων των Ίαν Ρας, Τζον Μπαρνς και Τζον Όλντριντζ για τον ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα του LFC Foundation.

Όλοι όσοι συνδέονται με τον σύλλογο και το Ίδρυμα LFC ανυπομονούν να καλωσορίσουν θερμά τον οπαδό της Λίβερπουλ, Σβεν και την οικογένειά του στο Άνφιλντ - και να τον δουν στον πάγκο την ημέρα - για μια φανταστική ευκαιρία συγκέντρωσης χρημάτων».