Ατλέτικο Μαδρίτης: Νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Μοράτα

Ο Άλβαρο Μοράτα γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Μοράτα

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Άλβαρο Μοράτα, αφού γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σεβίλλη στην 24η αγωνιστική της La Liga.

Ο Ισπανός επιθετικός αντικαταστάθηκε στο ματς και με δάκρυα στα μάτια πήγε στον πάγκο των Μαδριλένων. Παρά τους αρχικούς φόβους όμως για ρήξη χιαστού, τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων ήταν ενθαρρυντικά.

Όπως έγινε γνωστό, ο παίκτης υπέστη έναν μώλωπα στο κόκκαλο και διάστρεμμα του έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο, που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο με τρεις εβδομάδες.

Βέβαια, με βάση αυτή την εξέλιξη, δεδομένα ο Μοράτα θα μείνει μεταξύ άλλων εκτός και από το πρώτο παιχνίδι της Ατλέτικο με αντίπαλο την Ίντερ για τη φάση των «16» του Champions League.

«Δόξα τω Θεώ, ο τραυματισμός μου στο γόνατο δεν είναι σοβαρός. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα. Ελπίζω επίσης ότι οι άνθρωποι που στέλνουν τόσα πολλά μηνύματα μίσους μπορούν να έχουν την ίδια επιθυμία να είναι ευτυχισμένοι και να εργαστούν σκληρά. Σύντομα θα είμαι και πάλι στα καλύτερά μου», ανέφερε ο παίκτης σε μήνυμά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.