Μπενφίκα: Αβέβαιο το μέλλον του Ρουί Βιτόρια μετά το νέο στραπάτσο

Λευκά μαντήλια έκαναν την εμφάνισή τους χθες το βράδυ στο Da Luz, με αφορμή την ήττα-σοκ (1-3) της Μπενφίκα από την Μορεϊρένσε.

Μπενφίκα: Αβέβαιο το μέλλον του Ρουί Βιτόρια μετά το νέο στραπάτσο

Αυτή ήταν η δεύτερη στη σειρά ήττα για την αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League. Μία κίνηση που δηλώνει την δυσαρέσκεια των φιλάθλων για την εικόνα της ομάδας αλλά και τον Ρούι Βιτόρια.

Σήμερα οι εφημερίδες της Πορτογαλίας, αναφέρουν την προοπτική αποχώρησής του από την ομάδα της Λισαβόνας. Εκείνος όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί.

«Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευσή τους. Όμως όποιος είναι στον πάγκο θέλει να δει τη Μπενφίκα να κερδίζει. Ως προπονητής πρέπει να αποδεχτώ αυτή την αντίδραση γιατί αυτό είναι ένα άθλημα στο οποίο το συναίσθημα είναι πάντα παρόν. Δεν πρόκειται όμως να κάνω ούτε ένα βήμα πίσω», είπε ο Ρουί Βιτόρια.

Το 3-1 από την Μορεϊρένσε διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Βασικός ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης παρακολούθησε την συνάντηση από τον πάγκο.

Η Μπενφίκα άνοιξε νωρίς (2΄) το σκορ με τον Ζόνας, αλλά η Μορεϊρένσε έφτασε στη μεγάλη ανατροπή και νίκη, μέσα σε σχεδόν μισή ώρα, με τα γκολ των Τσικίνιο (5΄), Νούνο (16΄) και τον Λουμ (36΄).

Η Μπενφίκα έμεινε στο 76΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζαρντέλ. Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ