Ουνιόν– Βόλφσμπουργκ: Διακοπή στο Βερολίνο

Οπαδοί στο Βερολίνο άρχισαν να ρίχνουν μπάλες τένις στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας της Ουνιόν με τη Βόλφσμπουργκ.

Ουνιόν– Βόλφσμπουργκ: Διακοπή στο Βερολίνο

Τελειωμό δεν έχουν οι διαμαρτυρίες των οπαδών στα γερμανικά γήπεδα, μετά την θετική ψήφο των ομάδων για την είσοδο ιδιωτών επενδυτών στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Μία τέτοια διαμαρτυρία σημειώθηκε και σήμερα (10/2) στον αγώνα της Ουνιόν Βερολίνου με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ για την 21η αγωνιστική της Bundesliga.

Στο 25ο λεπτό της συνάντησης οπαδοί άρχισαν να πετούν μπάλες τένις στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το ματς και να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Αν και λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και αποφασίστηκε να συνεχιστεί το ματς, οπαδοί άρχισαν και πάλι να πετούν μπάλες τένις.

Ο διαιτητής τόνισε ότι το ματς θα συνεχιστεί και οι ομάδες έχουν βγει εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν προθέρμανση πέντε λεπτών. Ο εκφωνητής του γηπέδου προειδοποίησε τους οπαδούς να μην συνεχίσουν να πετούν αντικείμενα και αποδοκιμάζεται από τις εξέδρες.