Ρεάλ Μαδρίτης: Στη λίστα των υποψηφίων και ο Ζαρντίμ

Το όνομα του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Βασίλισσας».

Ρεάλ Μαδρίτης: Στη λίστα των υποψηφίων και ο Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται πλέον ανάμεσα τους υποψηφίους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ, σύμφωνα με τη Marca. Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος τη σεζόν 2012-13 έκατσε στον πα΄γκο του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τη Μονακό πριν λίγες εβδομάδες και βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του.

Ο 44χρονος προπονητής πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με τους Μονεγάσκους, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Γαλλίας τη σεζόν 2016-17, ενώ την οδήγησε και στα ημιτελικά του Champions League. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι επί της θητείας αναδείχτηκε το τεράστιο ταλέντο του Εμπαπέ και άλλων παικτών, οι οποίοι συνολικά απέφεραν εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου.

Όλα αυτά τα λαμβάνουν πολύ σοβαρά στους «μερένχες». Παρ' όλα αυτά ακούγονται πολλές φωνές στη διοίκηση, οι οποίες επιθυμούν για την ώρα να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Σολάρι.