Γκουαρντιόλα: «Σχεδόν απίθανο να πάρουμε το τρεμπλ»

Για τις πιθανότητες που έχει η Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει και τους τρεις μεγάλους τίτλους που διεκδικεί μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Γκουαρντιόλα: «Σχεδόν απίθανο να πάρουμε το τρεμπλ»

Σχεδόν κάθε πιθανότητα να κατακτήσει ξανά η Μάντσεστερ Σίτι το τρεμπλ απέκλεισε ο τεχνικός του συλλόγου Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα παραμύθι. Είναι πιο περίπλοκο από αυτό. Προσπαθήστε να νικήσετε την Έβερτον και θα δούμε τι θα συμβεί. Έχουμε 99,99% πιθανότητα να μην κατακτήσουμε το τρεμπλ γιατί δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην ιστορία. Οπότε οι πιθανότητες να το ξανακάνουμε είναι τέτοιες. Αν ήταν εύκολο, μια άλλη ομάδα - η Γιουνάιτεντ εκείνη την εποχή - θα το έκανε ξανά.

Αυτό που μου αρέσει είναι η ικανοποίηση του πανηγυρισμού στη Λούτον όταν είχαμε πρόβλημα (σ.σ. νίκη με 2-1 αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ τον Δεκέμβριο) ή η νίκη επί της Μπρέντφορντ (σ.σ. 3-1 την περασμένη εβδομάδα) εκεί που δεν τα καταφέραμε την περασμένη σεζόν. Οι παίκτες γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι και πόσο δύσκολο θα είναι. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είμαστε ακόμα εκεί και ελπίζω να φτάσουμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο με το ίδιο συναίσθημα για να παλέψουμε για τους τίτλους τον Μάιο. Αυτός είναι ο στόχος».