Λεβαντόφσκι: «Έχει πίεση να είσαι προπονητής στην Mπαρτσελόνα...»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδειξε να κατανοεί τις δυσκολίες του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ειδικά από την στιγμή που έχει και συναισθηματικό δέσιμο με τον Καταλανικό σύλλογο. 

Λεβαντόφσκι: «Έχει πίεση να είσαι προπονητής στην Mπαρτσελόνα...»

Τα όσα επικαλέστηκε ο Τσάβι Ερνάντεθ για να στοιχειοθετήσει την απόφαση του να εγκαταλείψει τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν φαίνεται πως δικαιώνει ο Ρόμπερτς Λεβαντόφσκι, τονίζοντας πως είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον Καταλανό τεχνικό.

Ο τελευταίος είχε μιλήσει για την πίεση και την (συχνά υποβολιμιαία) κριτική που δέχεται από τον ισπανικό Τύπο.

Ερωτηθείς σχετικά ο Πολωνός διεθνής επιθετικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραδέχθηκε πως είναι μια δύσκολη περίοδος τόσο για τον Ισπανό, όσο και ολόκληρη τη Μπαρτσελόνα αφού πλην του επαγγελματικού δεσμού υπάρχει και συναισθηματικός.

«Έχει πίεση όταν είσαι προπονητής ή παίκτης στη Μπαρτσελόνα. Είναι φυσιολογικό και η ομάδα περνάει μια δύσκολη περίοδο με έναν κορμό στελεχωμένο από νεαρούς παίκτες. Οι προσδοκίες ωστόσο είναι πάντα πολύ υψηλές. Καταλαβαίνω τι σημαίνουν όλα αυτά για εκείνον.

Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα, ήταν παίκτης της και τώρα προπονητής. Από μια συναισθηματική οπτική είναι πολύ δύσκολο για εκείνον και τον καταλαβαίνω απόλυτα. Όχι μόνο εκείνον, αλλά και την οικογένειά του. Μας ζητάει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη σεζόν διότι μπορούμε να κερδίσουμε μαζί του» τόνισε χαρακτηριστικά ο «Λέβα».