Μπαρτσελόνα: Η πρόταση για Κόντε και ο Κλοπ

Ο Αντόνιο Κόντε προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα, αλλά ο διακαής της πόθος παραμένει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Μπαρτσελόνα: Η πρόταση για Κόντε και ο Κλοπ

Στο τέλος της σεζόν ο Τσάβι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και αυτό από μόνο του έχει σταθεί αρκετό για να ξεκινήσει η ονοματολογία για τον διάδοχο του. Αρκετά είναι τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Χάνσι Φλικ και Μίτσελ είναι δύο προπονητές που ακούγονται πολύ έντονα ως υποψήφιοι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι όμως τα μοναδικά ονόματα που έχουν έρθει στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς και ο Αντόνιο Κόντε έχει προταθεί στην Μπαρτσελόνα και εξετάζεται ως μία πιθανή επιλογή. Ο Ιταλός είναι ελεύθερος από τον Μάρτιο του 2023 και έχει μεγάλη πείρα, αφού έχει καθίσει στους πάγκους των Τότεναμ, Γιουβέντους, Τσέλσι, Ίντερ και εθνική Ιταλίας.

Για τον Κόντε, όμως, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Δημοσιεύματα στην Ισπανία, ωστόσο αναφέρουν ότι στη Βαρκελώνη θέλουν σαν… τρελοί τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός αποχωρεί από τη Λίβερπουλ μετά από 8,5 χρόνια, αλλά ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει εκτός για ένα χρόνο.