Μανωλάς: Προτιμά τη Βερόνα - Επιμένει με νέα πρόταση η Σαλερνιτάνα

Δημοσίευμα του «tuttomercato» αναφέρει ότι ο Κώστας Μανωλάς προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Βερόνα, αλλά η Σαλερνιτάνα επιμένει για την απόκτησή του και επιστρέφει με νέα πρόταση.

Μανωλάς: Προτιμά τη Βερόνα - Επιμένει με νέα πρόταση η Σαλερνιτάνα

Τελειωμό δεν έχουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για το μέλλον του Κώστα Μανωλά, οποίος παραμένει ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Σαρζά στα μέσα Ιανουαρίου.

Όπως σημειώνει το «tuttomercato», πρόθεση του άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Βερόνα, αλλά την ίδια στιγμή η Σαλερνιτάνα επιμένει για την απόκτησή του και έχει επιστρέψει στην υπόθεση με νέα προσφορά για τον παίκτη.

«Η Σαλερνιτάνα βελτίωσε περαιτέρω την πρότασή της για να τον πείσει να υπογράψει: στο τραπέζι υπάρχει ένα συμβόλαιο αξίας περίπου 500 χιλιάδων ευρώ από τώρα έως το τέλος της σεζόν συν ένα σημαντικό μπόνους - σχεδόν 200 χιλιάδες ευρώ - που συνδέεται με την παραμονή.

Μια πρόταση για την οποία ο πρώην παίκτης της Νάπολι ήταν διστακτικός. Ο Έλληνας αμυντικός περιμένει πάνω από όλα την Βερόνα, μια ομάδα που έχει πέντε βαθμούς περισσότερους στη βαθμολογία από την ομάδα της Καμπανία», σημειώνει το δημοσίευμα.