Μίλαν: Τι τρέχει με Παρί Σεν Ζερμέν και Λεάο

Με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν έχει ξεκαθαρίσει την στάση της στην κατάσταση αυτή.

Μίλαν: Τι τρέχει με Παρί Σεν Ζερμέν και Λεάο

Με την κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ στον παριζιάνικο σύλλογο να αλλάζει διαρκώς, υπάρχει ανάγκη να αναζητηθεί μια συγκεκριμένη επιλογή για την επόμενη χρονιά και σε περίπτωση που ο Γάλλος αποχωρήσει για την Ρεάλ Μαδρίτης, θα πρέπει να έχει έτοιμο έναν παίκτη ουσιαστικής ποιότητας για να τον αντικαταστήσει.

Ο Ράφαελ Λεάο είναι ο παίκτης που έχει στο μυαλό του ο σύλλογος, και είναι κάποιος για τον οποίο η ομάδα έχει μακροπρόθεσμο ενδιαφέρον, αλλά όπως αναφέρει το MilanNews, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο να πουληθεί ο Πορτογάλος εξτρέμ με πολύ λιγότερα χρήματα από την ρήτρα αποδέσμευσής του, που ανέρχεται στα 175 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που οι Γάλλοι γίγαντες μπορούν εύκολα να διαθέσουν.

Η ρήτρα είναι ενεργή μόνο στις αρχές Ιουλίου, ώστε να επιτρέψει στους Ροσονέρι να κυνηγήσουν άλλες επιλογές με αρκετό χρόνο για να βρουν τον αντικαταστάτη τους και στη συνέχεια να τον εντάξουν στην ομάδα. Ωστόσο, αν δεν έρθει καμία προσφορά που να ανταποκρίνεται στην αποτίμησή τους, οι Μιλανέζοι δεν θα πουλήσουν.

Αυτό όμως είναι κάτι που γνωρίζουν και στην Παρί. Ξέρουν ότι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Πορτογάλο σταρ και θα κάνουν προσπάθειες, αλλά δεν θα είναι εύκολο κατόρθωμα να αποσπάσουν τον Λεάο από την Μίλαν.