Corriere dello Sport: Ο Μοντέστο ο εκλεκτός της Ρόμα για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» αναφέρει ότι η Ρόμα έχει αποφασίσει να προσλάβει τον Φρανσουά Μοντέστο στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Corriere dello Sport: Ο Μοντέστο ο εκλεκτός της Ρόμα για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Με τον Τιάγκο Πίντο να έχει αποχωρήσει από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Ρόμα, η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου φαίνεται πως έχει αποφασίσει πλέον στο ποιος θα είναι ο διάδοχός του για τη συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Corriere dello Sport», οι «τζιαλορόσι» επέλεξαν να προσλάβουν τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος είναι το φαβορί για να λάβει το χρίσμα, έχοντας μάλιστα και την υποστήριξη της CEO της ιταλικής ομάδας, Λίνας Σουλούκου.

Υπενθυμίζεται ότι η Σουλούκου είχε συνεργαστεί με τον Μοντεστό πριν από λίγα χρόνια και στον Ολυμπιακό, με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας να σημειώνει:

«Οι επαφές έχουν αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες και η Ρόμα θέλει άμεσα να γίνει η συμφωνία για να αρχίσει να καταστρώνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν ο νέος αθλητικός διευθυντής, με τον Μοντέστο να καλείται πρώτα να τακτοποιήσει τα της συνεργασίας του με την Μόντσα».