Μέσι: Μίλησε για τον τραυματισμό του

Ο Λιονέλ Μέσι εξηγεί τον τραυματισμό του στον προσαγωγό και ελπίζει να παίξει την Τετάρτη (7/2) για την Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στη Βίσελ Κόμπε.

Μέσι: Μίλησε για τον τραυματισμό του

Ο Λιονέλ Μέσι ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο φιλικό προετοιμασίας της Ίντερ Μαϊάμι με την Βίσελ Κόμπε στο Τόκιο την Τετάρτη (7/2).

Μιλώντας μπροστά σε μια αίθουσα ιαπωνικών μέσων ενημέρωσης σε αίθουσα χορού ενός ξενοδοχείου την Τρίτη (6/2), ο Μέσι εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ένας τραυματισμός τον κράτησε μακριά από το παιχνίδι της Κυριακής στο Χονγκ Κονγκ. Η απουσία του Μέσι έκανε τους οπαδούς να γιουχάρουν και να φωνάζουν για επιστροφή χρημάτων στα τελευταία λεπτά και μετά το τελικό σφύριγμα της νίκης της Ίντερ Μαϊάμι με 4-1 επί της ομάδας των all-stars του Χονγκ Κονγκ.

Ο Μέσι καθόταν στον πάγκο καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά έμεινε εκτός λόγω φλεγμονής στον προσαγωγό.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν κακή τύχη που δεν μπόρεσα (να παίξω) την ημέρα του αγώνα στο Χονγκ Κονγκ»,δήλωσε ο Μέσι. «Στο πρώτο παιχνίδι στη Σαουδική Αραβία, ένιωσα ενοχλήσεις στον προσαγωγό μου και γι' αυτό αποχώρησα (από το παιχνίδι). Στο δεύτερο παιχνίδι, προσπάθησα να το δοκιμάσω, να δω τις αισθήσεις που είχα και πώς ένιωθα, γιατί είχα κάνει μαγνητική τομογραφία και είχε βγει ότι είχα ένα οίδημα στον προσαγωγό, ο οποίος ήταν υπερφορτωμένος, αλλά δεν υπήρχε τραυματισμός. Γι' αυτό προσπάθησα να παίξω.

Στη συνέχεια πήγαμε στο Χονγκ Κονγκ και κάναμε την προπόνηση με τις ανοιχτές πόρτες και βγήκα λόγω του πλήθους του κόσμου εκεί και επειδή υπήρχε και ένα ιατρείο με τα παιδιά και ήθελα να είμαι παρών και να συμμετέχω, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παίξω. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, σε κάθε παιχνίδι μπορεί να συμβούν πράγματα, να έχουμε έναν τραυματισμό. Αυτό συνέβη και σε μένα.

Δεν μπόρεσα να παίξω στον αγώνα του Χονγκ Κονγκ και είναι κρίμα, γιατί πάντα θέλω να συμμετέχω, θέλω να είμαι εκεί, και ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για αυτά τα παιχνίδια, όταν ταξιδεύουμε τόσο μακριά και ο κόσμος είναι τόσο ενθουσιασμένος για να δει τους αγώνες μας. Ελπίζω να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι και να μπορέσω να είμαι παρών, όπως κάνω όποτε μπορώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να συμμετάσχω».

Ο Μέσι δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη σίγουρος αν θα είναι σε θέση να παίξει εναντίον της Βισέλ Κόμπε την Τετάρτη. Η Ίντερ Μαϊάμι έφτασε στο Τόκιο το βράδυ της Δευτέρας με κρύο, χιονισμένο καιρό και οι θερμοκρασίες αναμένεται να κυμανθούν στα μέσα με πάνω από 30 βαθμούς για την σέντρα του αγώνα.

«Σήμερα το απόγευμα θα προπονηθούμε, θα προσπαθήσω ξανά», δήλωσε ο Μέσι. «Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ καλά σε σχέση με λίγες μέρες πριν και ανάλογα με το πώς θα πάει αυτό (η προπόνηση), και αν είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορέσω ή όχι, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα και θέλω πραγματικά να μπορέσω να το κάνω».

Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι αυτού του διεθνούς τμήματος της προετοιμασίας της Ίντερ Μαϊάμι - μια περιοδεία που θα τη δει να ταξιδεύει περισσότερα από 25.000 μίλια, καθώς έπαιξε παιχνίδια στο Ελ Σαλβαδόρ, το Ντάλας, τη Σαουδική Αραβία, το Χονγκ Κονγκ και την Ιαπωνία, πριν επιστρέψει για ένα τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Νιούελς Ολντ Μπόις της Αργεντινής στο Φορτ Λόντερντεϊλ