Σαλάχ: Δεν το βάζει κάτω η Αλ Ίτιχαντ

Δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Μοχάμεντ Σαλάχ από την Λίβερπουλ η Αλ Ίτιχαντ, η οποία είναι διατεθειμένη να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα για τον Αιγύπτιο αστέρα. 

Σαλάχ: Δεν το βάζει κάτω η Αλ Ίτιχαντ

Ποιος είναι ο παίκτης που είναι πιο συνώνυμος με την επιτυχία της Λίβερπουλ κατά την εποχή του Γιούργκεν Κλοπ, αν όχι ο Μοχάμεντ Σαλάχ;

Ο Αιγύπτιος διεθνής είναι εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό κατά την διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Παρόλα αυτά, παραμένει τόσο σημαντικός όσο ποτέ για την ομάδα του, καθώς στοχεύει στην κατάκτηση του εικοστού πρωταθλήματος Αγγλίας.

Ο 31χρονος αποτέλεσε αντικείμενο σημαντικού ενδιαφέροντος κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ίτιχαντ να δοκιμάζει την αποφασιστικότητα της Λίβερπουλ με μια προσφορά ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών (188 εκατ. δολαρίων) και αυτό το σίριαλ φαίνεται πιθανό να συνεχιστεί και το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον ο χαρισματικός εξτρέμ δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Πηγές από το περιβάλλον της Αλ Ίτιχαντ ανέφεραν ότι δεν είχε εγκαταλείψει τις ελπίδες της και ότι ήταν έτοιμη να πληρώσει έως και 200 εκατομμύρια λίρες για τον πιο διάσημο Άραβα ποδοσφαιριστή στον πλανήτη - μια κίνηση που θα τον τοποθετούσε δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ ως οι μεγαλύτεροι αστέρες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Το προσφερόμενο πακέτο, που φαίνεται ότι αξίζει περίπου 1,5 εκατ. στερλίνες (1,9 εκατ. δολάρια) την εβδομάδα, περίπου τέσσερις φορές τον τρέχοντα μισθό του, θα βοηθούσε επίσης να ευοδωθεί η υπόθεση.

Ο Σαλάχ φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία του, σε αντίθεση με τον Φαμπίνιο και τον Τζόρνταν Χέντερσον, τους οποίους η Λίβερπουλ πούλησε σε σαουδαραβικούς συλλόγους το περασμένο καλοκαίρι, και δεν έχει δείξει σημάδια ότι ψάχνεται για μεταγραφή. Ωστόσο, με το μέλλον της Λίβερπουλ να είναι αβέβαιο ενόψει της επικείμενης αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ το καλοκαίρι, ο Σαλάχ ίσως θελήσει να περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε βασικούς ρόλους πριν δεσμευτεί για το μέλλον του στον σύλλογο.