Ντέκο: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με προπονητή»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, αναφέρθηκε στους υποψήφιους προπονητές μετά την απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει από τον πάγκο.

Ντέκο: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με προπονητή»

Μία απάντηση κλήθηκε να δώσει ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, όσον αφορά τη θέση του διαδόχου του Τσάβι, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν προπονητή ακόμη. Θα πρέπει να είναι κάποιος που θα θέλει να ακολουθήσει τη φιλοσοφία δουλειάς μας, να του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και να έχει φιλοδοξίες», είπε στην «La Vanguardia» και πρόσθεσε:

«Ο Κλοπ είναι κορυφαίος προπονητής, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό. Δεν παρακολουθώ την πορεία του Τιάγκο Μότα στην Μπολόνια. Όσο για τον Ράφα Μάρκες, είναι νέος προπονητής και εξελίσσεται εδώ (σ.σ. στην Μπαρτσελόνα Β). Έχουμε πολλές επιλογές. Ο επόμενος προπονητής είναι κάτι που θα συζητήσουμε αργότερα».

Όσον αφορά τον Τσάβι, σημείωσε: «Είμαστε ακόμη έκπληκτοι από την απόφασή του να φύγει με την ολοκλήρωση της περιόδου. Σχεδιάζαμε το μέλλον της Μπαρτσελόνα μαζί του, αλλά μας είπε πως αν δεν κερδίζει, δεν θέλει να συνεχίσει».