Αρτέτα: «Είμαστε στην κούρσα του τίτλου»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, μίλησε για τη νίκη (3-1) επί της Λίβερπουλ, αλλά και τη μάχη που μαίνεται στην Premier League για το «στέμμα» του πρωταθλητή.

Αρτέτα: «Είμαστε στην κούρσα του τίτλου»

Πανευτυχής ήταν ο Μίκελ Αρτέτα τόσο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ, αλλά και τη νίκη με 3-1. Μία νίκη που κράτησε τους «κανονιέρηδες» στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στην Premier League και αναπτέρωσε το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας.

«Έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους σε κάθε μπάλα. Είναι τρεις σερί νίκες τώρα με αρκετά πειστικό τρόπο. Χρειάζεσαι μεγάλες εμφανίσεις για να νικήσεις τέτοιου είδους ομάδες και νομίζω ότι όλοι σήμερα ήταν στα καλύτερά τους. Όλη η σεζόν είναι τώρα μπροστά μας», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Είμαστε στην κούρσα του τίτλου και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί. Είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε. Ο Μαρτινέλι ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση, ήταν μια πραγματική απειλή. Ο Κάι ήταν απίστευτος παίζοντας ως εννιάρι. Ο Τζορτζίνιο είναι ένας πραγματικά έξυπνος παίκτης. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι κάνει τους παίκτες γύρω του καλύτερους, συνδέει τους πάντες. Ήταν απίστευτος και ήταν ο MVP.

Τώρα όμως πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη ελίτ νοοτροπία και στην προπόνηση και όταν παίξουμε με τη Γουέστ Χαμ. Όταν έχουμε αυτή τη γλώσσα σώματος, αυτή τη στάση και αυτή την ενέργεια είμαστε μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις».