Αντσελότι: «Αμφίβολος ο Ρούντιγκερ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο»

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντόνιο Ρούντιγκερ στο αυριανό ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής των «μερένγκες», Κάρλο Αντσελότι.

Αντσελότι: «Αμφίβολος ο Ρούντιγκερ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο»

Στην κατάσταση της υγείας του Αντόνιο Ρούντιγκερ αναφέρθηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

Ο Γερμανός αμυντικός τραυματίστηκε στο μηρό στο ματς με την Χετάφε (1/2) και η παρουσία του στο αυριανό (4/2) ντέρμπι με την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» για την 23η αγωνιστική της La Liga είναι αμφίβολη.

«Η κατάσταση του Ρούντιγκερ βελτιώθηκε πολύ από χθες και σήμερα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται με τον ίδιο τρόπο από σήμερα και αύριο. Είναι ένα χτύπημα στον μηρό, δεν είναι πολύ σοβαρό. Θα είναι στην ομάδα και αύριο θα αποφασίσουμε αν μπορεί να παίξει. Η τρίτη επιλογή μπορεί να είναι ο Καμαβινγκά. Είναι πολύ καλός στις εξόδους με μπάλα, πολύ σταθερός στις μονομαχίες και πολύ γρήγορος», είπε ο Ιταλός, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους αμυντικούς Έντερ Μιλιτάο και Νταβίντ Αλαμπά.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Είναι ένα σημαντικό ματς. Αντιμετωπίζουμε αυτή την ομάδα για τρίτη φορά. Θα είναι ένας ισορροπημένος αγώνας, με θέαμα όπως τα δύο προηγούμενα. Το Μπερναμπέου πάντα μας βοηθούσε και θα μας βοηθήσει αύριο».