Αντσελότι: «Αμφίβολος ο Ρούντιγκερ, επιλογή για την άμυνα ο Καμαβινγκά»

 Ο Κάρλος Αντσελότι περιμένει μια νέα τακτική μονομαχία κόντρα στον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αντσελότι: «Αμφίβολος ο Ρούντιγκερ, επιλογή για την άμυνα ο Καμαβινγκά»

Έχοντας τραυματιστεί στο μηρό κόντρα στη Χετάφε την Πέμπτη (1/2), ο Γερμανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Αντόνιο Ρούντιγκερ είναι αμφίβολος για το αυριανό (4/2) ντέρμπι με την Ατλέτικο, επιβεβαίωσε σήμερα (3/2) ο ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος σχεδιάζει να επαναφέρει τον Εντουάρντο Καραβίνγκα σε μια αποδεκατισμένη άμυνα.

«Η κατάσταση του Ρούντιγκερ βελτιώθηκε πολύ από χθες και σήμερα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται με τον ίδιο τρόπο από σήμερα και αύριο», δήλωσε ο προπονητής των Μαδριλένων σε συνέντευξη Τύπου.
«Είναι ένα χτύπημα στον μηρό, δεν είναι πολύ σοβαρό. Θα είναι στην ομάδα και αύριο θα αποφασίσουμε αν μπορεί να παίξει», διαβεβαίωσε ο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής, που έχει ήδη στερηθεί τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Έντερ Μιλιτάο και Νταβίντ Αλαμπά, πρέπει να αντιμετωπίσει την αποβολή του Ορελιέν Τσουαμένι. Ερωτηθείς για τους Φέρλαντ Μέντι και Ντάνι Καρβαχάλ, που θεωρούνται από τους Ισπανούς δημοσιογράφους ως οι δύο επιλογές για μία πιθανή αντικατάσταση του Ρούντιγκερ, ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε μια τρίτη επιλογή: «Η τρίτη επιλογή μπορεί να είναι ο Καμαβινγκά. Είναι πολύ καλός στις εξόδους με μπάλα, πολύ σταθερός στις μονομαχίες και πολύ γρήγορος», εξήγησε ο Ιταλός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πρωτοπόρος με δύο βαθμούς μπροστά από τη Τζιρόνα, και θέλει να εκδικηθεί αύριο (22:00) την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη μοναδική ομάδα που κέρδισε τους «Μερένχες» αυτή τη σεζόν στη La Liga (3-1) και στο Κύπελλο (4-2): «Είναι ένα σημαντικό ματς. Αντιμετωπίζουμε αυτή την ομάδα για τρίτη φορά. Θα είναι ένας ισορροπημένος αγώνας, με θέαμα όπως τα δύο προηγούμενα. Το Μπερναμπέου πάντα μας βοηθούσε και θα μας βοηθήσει αύριο», πρόσθεσε ο Αντσελότι.

Ο πρώην προπονητής της Μίλαν περιμένει μια νέα τακτική μονομαχία κόντρα στον Ντιέγκο Σιμεόνε, «έναν από τους πιο δύσκολους προπονητές που αντιμετωπίζει», για τον οποίο τρέφει «τον μεγαλύτερο σεβασμό».