Αντσελότι: «Καταλαβαίνω τον Τσάβι…»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, σχολίασε την απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

Αντσελότι: «Καταλαβαίνω τον Τσάβι…»

Στην απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου αναφέρθηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ενώ θυμήθηκε και την πίεση που είχε βιώσει ο ίδιος στο ξεκίνημα της προπονητικής του πορείας.

«Θέλω να πω ένα πράγμα μόνο, χωρίς να κάνω συγκρίσεις. Κάνουμε μία φανταστική δουλειά, η πίεση είναι φυσιολογική. Και σέβομαι τους πάντες, τα λόγια τους και τις σκέψεις τους. Είτε πρόκειται για τον Τσάβι ή για οποιονδήποτε άλλο. Κατανοώ την απόφαση του Τσάβι», επεσήμανε αρχικά ο 64χρονος Ιταλός και στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Στην αρχή της καριέρας μου, στην Serie B (σ.σ. προπονητής στην Ρετζιάνα) είχα βιώσει τη μεγαλύτερη πίεση. Εκεί ήταν για μένα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ το στρες, σε τέτοιο βαθμό που να πω σε έναν από τους βοηθούς μου πως δεν θα άντεχα στους πάγκους μέχρι το 2000. Και είμαι ακόμη εδώ, το 2024. Σιγά σιγά συνηθίζεις και καταλαβαίνεις πως η πίεση είναι η βενζίνη για να κάνεις καλύτερη τη δουλειά σου».