Τεν Χαγκ: «Εσωτερικό ζήτημα η απουσία του Ράσφορντ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, αναφέρθηκε στην απουσία του Μάρκους Ράσφορντ από το παιχνίδι με τη Νιούπορτ. Τα νυχτοπερπατήματα του Άγγλου στο Μπέλφαστ και το πρόστιμο.

Τεν Χαγκ: «Εσωτερικό ζήτημα η απουσία του Ράσφορντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα στον αγώνα της κόντρα στη Νιούπορτ στο Κύπελλο Αγγλίας, τελικά κέρδισε 4-2 την αντίπαλό της και πήρε την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση ωστόσο, απουσίαζε στους «κόκκινους διαβόλους» ο Μάρκους Ράσφορντ, με τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ να κάνει λόγο για εσωτερικό ζήτημα της ομάδας.

Δημοσιεύματα στο Νησί αναφέρουν ότι ο Άγγλος επιθετικός μετέβη την περασμένη εβδομάδα στο Μπέλφαστ, εκεί όπου κάμερες τον «συνέλαβαν» σε κατάσταση μέθης έξω από μπαρ, ενώ όταν επέστρεψε την περασμένη Παρασκευή στο Μάντσεστερ δήλωσε άρρωστος με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το ματς με την Νιούπορτ.

Η «Sun» σημειώνει σε δημοσίευμά της πως ο διεθνής φορ απειλείται πλέον με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, ενώ όταν ο Τεν Χαγκ κλήθηκε να μιλήσει για την απουσία του παίκτη, είπε:

«Ο Ράσφορντ δήλωσε άρρωστος την Παρασκευή και τέθηκε εκτός αποστολής. Τα υπόλοιπα είναι εσωτερικό ζήτημα. Θα το τακτοποιήσω, όλη η ομάδα θα το τακτοποιήσει. Μιλήσαμε για το περιστατικό, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, προχωράμε».