Αρτέτα: «Απολύτως ψευδές ότι φεύγω από την Άρσεναλ»

Ο Μίκελ Αρτέτα διέψευσε το δημοσίευμα της καταλανικής «Sport» περί αποχώρησής του το καλοκαίρι από τον πάγκο της Άρσεναλ.

Αρτέτα: «Απολύτως ψευδές ότι φεύγω από την Άρσεναλ»

Ξεκάθαρος ήταν ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, μετά το δημοσίευμα της καταλανικής «Sport» που υποστήριζε ότι ο Ισπανός θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ το καλοκαίρι.

Ο 41χρονος διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα τονίζοντας ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους «κανονιέρηδες».

«Εντελώς ψεύτικη είδηση. Δεν ξέρω από που προέρχεται, αλλά είναι εντελώς αναληθής. Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν υπάρχει καμία πηγή», είπε αρχικά, ενώ για το σενάριο να διαδεχτεί τον Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, απάντησε:

«Αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που λένε πως θα αποχωρήσω τον Ιούνιο και με στενοχωρούν. Είμαι σε ένα πανέμορφο ταξίδι με τους παίκτες μου, το επιτελείο μου, με υπέροχους ανθρώπους. Έχω ακόμη πολλά πράγματα να κάνω στην Άρσεναλ. Έλεγα πάντα πως βρίσκομαι στο σωστό μέρος».

Όσο για το ενδεχόμενο ανανέωσης με τους λονδρέζους, απάντησε: «Αυτό είναι κάτι που θα γίνει φυσιολογικά, όταν έρθει η ώρα. Έχω έναν δυνατό δεσμό με το διοικητικό συμβούλιο. Δεν συζητάμε αυτή την περίοδο για νέο συμβόλαιο, αλλά θα έρθει και αυτή η ώρα. Πάντα έτσι το κάνουμε και το κάνουμε καλά».