Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ανακοίνωσε τον Ρισβάνη

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με οψιόν για ακόμη δύο χρόνια.

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ανακοίνωσε τον Ρισβάνη

Στη Σλοβακία βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» ο Σπύρος Ρισβάνης. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ντουνάισκα Στρέντα.

Ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν με οψιόν για ακόμη δύο χρόνια, ενώ σε δηλώσεις του, τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη λευκή φανέλα. Εκτιμώ πολύ που η Σλόβαν έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο πολύτιμος γίνεται για να ανταποδώσει η ομάδα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει τους υψηλότερους στόχους και ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση. Επίσης χαίρομαι που ξανασυναντώ τον συμπατριώτη μου Κυριάκο Σαββίδη. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήμασταν συμπαίκτες στην Ελλάδα, μείναμε σε επαφή και στη Σλοβακία. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».