Η άρνηση του Ράντονιτς για Ελλάδα και η Σαλερνιτάνα

Ο Νεμάνια Ράντονιτς απασχόλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό, αλλά ο παίκτης δεν «ψηνόταν» να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Η άρνηση του Ράντονιτς για Ελλάδα και η Σαλερνιτάνα

Οι μεταγραφές τελείωσαν για τον Ολυμπιακό που είχε ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς. Ο ποδοσφαιριστής πωλείται από την Τορίνο, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ομάδα με την οποία θα συμφωνήσει ο παίκτης.

Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν για την περίπτωση του Ράντονιτς ότι στην Τορίνο το έχουν πάρει απόφαση να τον δώσουν μετά τα επεισόδια που είχε με τον προπονητή της ομάδας. Υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετά κλαμπ, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Η Μόντσα έφτασε κοντά στην απόκτηση του, αλλά έκανε πίσω λόγω των υπέρογκων απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.

Ενδιαφέρον υπήρξε και από τον Ολυμπιακό, ενώ σύμφωνα με τους Γάλλους και ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με τον παίκτη. Ο Ράντονιτς σκέφτηκε και συζήτησε την πρόταση των Πειραιωτών, αλλά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα από την πρώτη στιγμή.

Η ομάδα που δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του είναι Σαλερνιτάνα, η οποία κάνει τεράστια προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Η Τορίνο είναι ξεκάθαρη και συζητάει μόνο για μεταγραφή και όχι για δανεισμό.