Βόλφσμπουργκ – Κολωνία: Θεατής σε ρόλο… τέταρτου διαιτητή

Ένας θεατής κλήθηκε να πάρει το ρόλο του τέταρτου διαιτητή στο παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με την Κολωνία, μετά τον τραυματισμό του επόπτη.

Βόλφσμπουργκ – Κολωνία: Θεατής σε ρόλο… τέταρτου διαιτητή

Το ντεμπούτο του στα «σαλόνια» της Bundesliga ως τέταρτος διαιτητής έκανε ένας φίλαθλος, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Βόλφσμπουργκ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των «λύκων» με αντίπαλο την Κολωνία για την 19η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Στο 14ο λεπτό του ματς από ένα δυνατό σουτ του αριστερού μπακ της Κολωνίας, Μαξ Φινκγκραφ, η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο τον επόπτη Τόρμπεν Ζίβερ. Ο τελευταίος ζαλιζόταν και δεν μπορούσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να κληθεί ο τέταρτος διαιτητής Νίκολας Βίντερ για να καλύψει το κενό.

Όσον αφορά όμως τη θέση του τέταρτου διαιτητή; Μέσα στο γήπεδο βρέθηκε τελικά ένας φίλαθλος ο οποίος είχε δίπλωμα διαιτητή. Ο λόγος για τον Τομπίας Κρουλ, αθλητικός διευθυντής της Χίφχορν και πρώην τερματοφύλακας των ακαδημιών της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο και αφού το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά για περίπου δέκα λεπτά, στη συνέχεια ξεκίνησε και πάλι.