Αλέγκρι: «Η Μίλαν είναι ο τρίτος τροχός στην μάχη του τίτλου»

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαξ Αλέγκρι, πιστεύει ότι η Μίλαν εξακολουθεί να παλεύει για την κατάκτηση του Scudetto μαζί με την ομάδα του και την Ίντερ, παρά την διαφορά από την κορυφή.

Αλέγκρι: «Η Μίλαν είναι ο τρίτος τροχός στην μάχη του τίτλου»

Η Μίλαν είναι πολύ βελτιωμένη στο πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα και μετά, έχοντας κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια με τη Σασουόλο, την Εμπολι, τη Ρόμα και πρόσφατα την Ουντινέζε, με την Μπολόνια να είναι η επόμενη αντίπαλος.

Ίντερ και Γιουβέντους προηγούνται επτά και έξι βαθμούς αντίστοιχα, με τους Νερατζούρι να έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι και το ζητούμενο για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι να συνεχίσει να κερδίζει και να μην κάνει στραβοπατήματα.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται να πιστεύουν ότι η κούρσα για το Scudetto θα είναι ανάμεσα σε Ίντερ και Γιουβέντους και ίσως δικαίως, δεδομένης της σταθερότητάς τους, αν και η Μίλαν θα ελπίζει να ξαναμπεί στο κόλπο.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαξ Αλέγκρι μίλησε την παραμονή του αγώνα της Γιουβέντους με την Έμπολι στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα και ρωτήθηκε για διάφορα θέματα.

Για την μάχη του τίτλου: «Δεν πρόκειται για μια απευθείας σύγκρουση, ας το πούμε Γιούβε-Ιντερ, δεν είναι μια μάχη τίτλου. Ας μην ξεχνάμε ότι η Μίλαν είναι ο τρίτος τροχός, έχει όλα τα φόντα για να ξαναμπεί στη μάχη του Scudetto, έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από πέρυσι, έχει περάσει τη χειρότερη στιγμή και μπορεί να ξαναμπεί στη μάχη.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην Εμπολι, πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς. Η Έμπολι είναι μια σκληρή ομάδα και την πρώτη χρονιά εδώ κέρδισε και έχει ποιότητα. Μόλις παίξουμε αύριο θα δούμε, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί για να κερδίσουμε. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε σε ισορροπία».

Για το αντίο του Κλοπ στην Λίβερπουλ: «Για τον Κλοπ έμαθα τα νέα, γνωρίζει τους λόγους και τους εξήγησε. Σίγουρα δεν θα τελειώσει την καριέρα του και θα τα πάει καλά αλλού, είναι σπουδαίος προπονητής όπως αποδεικνύει η εμπειρία του με την Ντόρτμουντ και τη Λίβερπουλ, όπου κέρδισε πολλά».