Ντε Λαουρέντις: «Δεν έχει σχέση με τη Νάπολι ο Μουρίνιο - Ο Οσιμέν έχει πάρει την απόφασή του»

Τέλος στα σενάρια περί Μουρίνιο στο πάγκο της Νάπολι έβαλε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις που προανήγγειλε την αποχώρηση του Οσιμέν.

Ντε Λαουρέντις: «Δεν έχει σχέση με τη Νάπολι ο Μουρίνιο - Ο Οσιμέν έχει πάρει την απόφασή του»

Θέση πήρε σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο κοντά στον πάγκο της Νάπολι μετά από την αποχώρησή του από τη Ρόμα.

Ο πρόεδρος τον «παρτενοπέι» έβαλε τέλος σε αυτά τα σενάρια λέγοντας ότι ο Πορτογάλος τεχνικός το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει εκτός Ιταλίας.

Παράλληλα μίλησε για το μέλλον του Οσιμέν, λέγοντας πως έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι, με την πληροφορίες να θέλουν να έχει ήδη συμφωνήσει με την Τσέλσι.

Τέλος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Πιοτρ Ζιελίνσκι που συμφώνησε να πάει ως ελεύθερος στην Ίντερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για Μουρίνο: «Ο Μουρίνιο δεν έχει σχέση με την Νάπολι. Είναι ένας πολύ αστείος και παρορμητικός προπονητής αλλά νομίζω πως η μοίρα του είναι εκτός Ιταλίας. Σίγουρα δεν είναι στην Νάπολι».

Για Οσιμέν: «Ο Οσιμέν έχει πάρει την απόφασή του και εμείς το ξέρουμε από το περασμένο καλοκαίρι, για αυτό οι διαπραγματεύσεις που έγιναν για την επέκταση της συνεργασίας μας κράτησαν τόσο πολύ. Ξέραμε ήδη πως το καλοκαίρι του 2024 θα μετακόμιζε είτε στην Ρεάλ, είτε στην Παρί, είτε σε ομάδα της Premier League».

Για Ζιελίνκσι: «Μερικές ιστορίες αγάπης τελειώνουν. Εάν θέλει να μείνει, είμαστε εδώ για να τον αγκαλιάσουμε, εάν όμως θέλει να φύγει επειδή ο μάνατζέρ του μυρίζεται το χρήμα, τότε πιθανότατα θα έχει πειστεί τόσο το παιδί όσο και η οικογένειά του. Να πω μόνο ότι ο Ζιελίνσκι κερδίζει περισσότερα από όσα ακούω ότι θα παίρνει στην Ίντερ. Είπα στον Μπέπε Μαρότα ότι δεν συμπεριφέρεται σωστά».