Γκουαρδιόλα για Τσεφέριν: «Να σεβαστεί το δικαίωμα μας να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Στις δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσεφέριν απάντησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφορικά με τις παραβάσεις του Financial Fair Play από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Γκουαρδιόλα για Τσεφέριν: «Να σεβαστεί το δικαίωμα μας να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Με την έρευνα της Premier League για της παραβάσεις του Financial Fair Play από τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι σε εξέλιξη ο προπονητής του συλλόγου, Πεπ Γκουαρδιόλα, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Ο πρόεδρος της UEFA είχε δηλώσει στην Telegraph αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις ότι η UEFA ορθώς τιμώρησε το 2020 τη Σίτι με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και χρηματικό πρόστιμο 30 εκ. ευρώ, με την υπόθεση όμως να πηγαίνει στο CAS και την ποινή να μειώνεται αφού αφαιρέθηκε ο διετής αποκλεισμό και το πρόστιμο έπεσε στα 10 εκ. ευρώ.

Ο τεχνικός των πολιτών με τη σειρά του τόνισε το δικαίωμα των ομάδων να μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

«Σαν δικηγόρος που είναι και πρόεδρος της UEFA, θα έπρεπε να περιμένει και μετά να κάνει ό,τι θέλει. Πρέπει να το σεβαστεί και να περιμένει. Έχει πολλές δουλειές να κάνει στην UEFA. Ως δικηγόρος οφείλει να σεβαστεί τη διαδικασία και να καταλάβει ότι έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.