ΕΞ-αέρωσε την Μίντλεσμπρο η Τσέλσι (6-1) και πέρασε στον τελικό του League Cup!

 

Kαταιγιστική η Τσέλσι, διέλυσε τη Μίντλεσμπρο με 6-1, ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ημιτελικού και προκρίθηκε στον τελικό του League Cup, περιμένοντας ον νικητή του Φούλαμ - Λίβερπουλ.

ΕΞ-αέρωσε την Μίντλεσμπρο η Τσέλσι (6-1) και πέρασε στον τελικό του League Cup!

Η πρώτη φιναλίστ του φετινού League Cup έγινε η Τσέλσι που τράβηξε... εξάσφαιρο ανατρέποντας το εις βαρός της 1-0 του πρώτου ημιτελικού στο Μίντλεσμπρο.

Οι «μπλε» στο καλύτερο φετινό τους ματς διέλυσαν την «μπόρο» με 6-1, προκρίθηκαν στον τελικό (25/2), όπου περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Φούλαμ - Λίβερπουλ.

Στο 15' από υπέροχη κάθετη μπαλιά του Τσίλγουελ προς τον Στέρλινγκ, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Μπρόγια κι εκείνος είδε τον Χόουσον να βάζει το πόδι του και να σημειώνει αυτογκόλ.

Δίχως άγχος οι γηπεδούχοι πια στο 29' με τον Φερνάντες πήραν σκορ πρόκρισης, ενώ στο το 36' ο Ντισασί έπειτα από ασίστ του Στέρλινγκ πέτυχε το 3-0.

Στο 42' ήρθε και το τέταρτο γκολ, όταν από λάθος του Μπαρλασέρ, ο Πάλμερ με πλασέ σημείωσε το 4-0.

Η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο μέρος αλλά παρότι οι «στροφές» έπεσαν τα γκολ συνεχίστηκαν.

Στο 77o λεπτό ο Πάλμερ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και 11ο φετινό σε όλες τις διοργανώσεις, πλασάροντας για το 5-0. Στο 81΄ο Μαντουέκε πέτυχε το 6-0, ενώ η Μίντλεσμπρο μείωσε σε 6-1 με τον Ρότζερς.