Μπάρι: Εκτός δράσης για έξι μήνες ο Ηλίας Κουτσουπιάς

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους θα μείνει ο Ηλίας Κουτσουπιάς της Μπάρι για τους επόμενους έξι μήνες.

Μπάρι: Εκτός δράσης για έξι μήνες ο Ηλίας Κουτσουπιάς

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον Ηλία Κουτσουπιά στην Μπάρι. Ο 22χρονος Έλληνας μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν τη σοβαρότητα του προβλήματός του. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε επέμβαση και όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες.

«Θα σε περιμένουμε Ηλία Κουτσουπιά. Η Μπάρι ανακοινώνει πως ο Ηλίας Κουτσουπιάς υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου δεξιού γόνατος και ρύθμιση του έξω μηνίσκου μετά από παραμορφωτικό τραύμα που αναφέρθηκε κατά την προπόνηση της 9ης Ιανουαρίου.

Το χειρουργείο, που έγινε στην κλινική Villa Stuart της Ρώμης από τον καθηγητή Μαριάνι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο παίκτης άρχισε από σήμερα τη διαδικασία αποκατάστασης του. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δραστηριότητα υπολογίζεται σε περίπου 6 μήνες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Σημειώνεται ότι ο Κουτσουπιάς αγωνίζεται στην Μπάρι με την μορφή δανεισμού από την Μπενεβέντο, ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει δύο γκολ και μία ασίστ σε 14 παιχνίδια στη Serie B.