Λoριάν: Ανακοίνωσε τον Κατσέρη μέχρι το 2028!

Η Λοριάν ανακοίνωσε την Τρίτη (23/01) την απόκτηση του Πάνου Κατσέρη από την, ιταλική, Καταντζάρο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Λoριάν: Ανακοίνωσε τον Κατσέρη μέχρι το 2028!

Μετά την Ιταλία στη Γαλλία...

Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη στην καριέρα του Πάνου Κατσέρη, που ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε στη Λοριάν μέχρι το 2028.

Η ιταλική Καταντζάρο συμφώνησε με τους «μπακαλιάρους», που μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1 (12 π.)για τη μεταγραφή του αριστερού μπακ-χαφ αντί του ποσού των 3.000.000 ευρώ.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πάβια, Νοτσερίνα, Καβέζε, Αρντέα και Καταντζάρο

Με την τελευταία μετρούσε 15 συμμετοχές και 1001 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Serie B.

«Είναι πραγματική ικανοποίηση για μένα το να υπογράφω στη Λοριάν. Ο σύλλογος μού προσφέρει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο.

Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτήν τη μεγάλη πρόκληση να κρατήσω τον σύλλογο στη Ligue 1. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αυτόν τον αγώνα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ικανοποιήσω την ομάδα, τους προπονητές μου, τους νέους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς.

Το να γίνω ο πρώτος Έλληνας παίκτης που φορά αυτή τη φανέλα με κάνει πραγματικά περήφανο κι ελπίζω να τιμήσω τη φανέλα και τη χώρα μου», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο 22χρονος.