Νέα απογοήτευση για Νότιγχαμ και Ταχτσίδη (vid)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, δίχως τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στην αποστολή, αποκλείστηκε από την «μικρή» Μπάρτον με 3-2 στον γύρο των 16 του αγγλικού Λιγκ Καπ.

Νέα απογοήτευση για Νότιγχαμ και Ταχτσίδη (vid)

Ο Αϊτόρ Καράνκα έκανε δέκα αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε κατά της Λιντς για το πρωτάθλημα αλλά αυτό το φρεσκάρισμα δεν απέδωσε διόλου.

Μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Νότιγχαμ ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας στο Carabao Cup (πρώην Λίγκ Καπ) από τη Μπάρτον που αγωνίζεται μια κατηγορία χαμηλότερα από τη Φόρεστ στο πρωτάθλημα.

Αν και προχώρησε σε τόσες αλλαγές ο Βάσκος τεχνικός δεν βρέθηκε θέση ούτε τώρα για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη ο οποίος δεν ήταν ούτε στην αποστολή για τον αγώνα αυτό.

O Καράνκα ήταν έξω φρενών με το αποτέλεσμα. «Είχαμε μια ευκαιρία να φτάσουμε στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια και την σπαταλήσαμε. Είμαι θυμωμένος γιατί μια ομάδα της League One, μια ομάδα που έπαιξε 4 ματς σε 10 μέρες, απέδωσε καλύτερα από μας».

Και συνέχισε: «Λυπάμαι για τους οπαδούς που ταξίδεψαν μέχρι εδώ πιστεύοντας ότι θα μπορούσαμε να επιτύχουμε κάτι καλό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της Μπάρτον ήταν ο Νάιτζελ Κλαφ, γιος του Μπράιαν, του προπονητή που έκανε μεγάλη τη Νότιγχαμ και την οδήγησε στην κατάκτηση δυο Κυπέλλων Πρωταθλητριών Ευρώπης.