Πέδρο Μαρτίνς: «Παίκτες μου με ενημέρωσαν για δωροδοκία πριν από ματς με τη Μπενφίκα»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς στην κατάθεσή του για την υπόθεση δωροδοκίας παικτών από τον ατζέντη, Σέζαρ Μποναβεντούρα.

Πέδρο Μαρτίνς: «Παίκτες μου με ενημέρωσαν για δωροδοκία πριν από ματς με τη Μπενφίκα»

Στο δικαστήριο κατέθεσε για την υπόθεση δωροδοκίας παικτών από τον γνωστό ατζέντη, Σέζαρ Μποναβεντούρα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μαρτίνς δήλωσε ότι όταν ήταν προπονητής στη Ρίο Άβε, δύο παίκτες του τον ενημέρωσαν ότι του δόθηκαν λεφτά για να έχουν μειωμένη απόδοση σε ματς με τη Μπενφίκα.

«Δυο παίκτες ήρθαν στο γραφείο μου και με ενημέρωσαν ότι είχαν προσληφθεί από ατζέντη, χωρίς να διευκρινίσουν το όνομα, το οποίο το έμαθα αργότερα μέσω των ΜΜΕ. Ένιωθαν εξαιρετικά άβολα και μου ζήτησαν να μην τους βάλω να παίξουν, διότι σε περίπτωση κακής απόδοσης, θα τους σταύρωναν.

Δεν θυμάμαι τι ποσά μου είπαν. Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο και έθεσα το θέμα στα αποδυτήρια. Τελικά, έβαλα τους δύο να παίξουν και δεν θυμάμαι κάποιος από αυτούς να είχε μειωμένη απόδοση», φέρεται να κατέθεσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω υπόθεση δεν βρίσκεται κατηγορούμενη η Μπενφίκα με το δικαστήριο να έχει αναγνωρίσει ότι ο Σέζαρ Μποναβεντούρα ενεργούσε με δική του πρωτοβουλία.