Τι κάνει ο Οτζίτζα στη Γάνδη

Ο Βέλγος χαφ ήταν ο μεγάλος βραχνάς του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι για να φύγει από το ρόστερ.

Τι κάνει ο Οτζίτζα στη Γάνδη

Ένας μεγάλος βραχνάς για τον Ολυμπιακό ήταν ο Οτζίτζα Οφόε. Το καλοκαίρι οι Πειραιώτες προσπαθούσαν να βρουν τρόπο για να ξεφορτωθούν τον Βέλγο χαφ, ο οποίος είχε πιάσει λιμάνι με μεγάλες προσδοκίες. Η ιστορία με τον Οτζίτζα είναι γνωστή και το καλοκαίρι τη λύση την έδωσε η Γάνδη.

Η βελγική ομάδα τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι κάνει στη νέα του ομάδα ένας ποδοσφαιριστής που αποδείχτηκε μεγάλος βραχνάς για τους Πειραιώτες μέχρι να τον ξεφορτωθούν. Ο Οτζίτζα έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Europa League.

Στο πρωτάθλημα ο Οτζίτζα έχει βγάλει δύο 90λεπτα και έχει σκοράρει δύο φορές. Συνήθως ξεκινάει βασικός στα παιχνίδια της Γάνδης, αλλά έχει βγάλει τραυματισμούς. Τον Αύγουστο είχε έναν τραυματισμό, αλλά όχι σοβαρό, αφού μετά από μία εβδομάδα αγωνίστηκε, ενώ στις 26 Αυγούστου έχει χάσει το ματς με τη Λόκερεν και στη συνέχεια ακόμα δύο παιχνίδια με τη Σερκλ Μπριζ και τη Σιντ Τρούιντεν λόγω τραυματισμού. Ο Οτζίτζα τραυματίστηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σαρλερουά.