Ριβάλντο: «O Σολάρι δεν είναι Ζιντάν»

Σύμφωνα με τον Ριβάλντο ο Σάντιάγο Σολάρι δεν είναι ακόμη έτοιμος για να κάτσει στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ριβάλντο: «O Σολάρι δεν είναι Ζιντάν»

Σε δηλώσεις του ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα τόνισε πως ο Σολάρι δεν είναι ο κατάλληλος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Μερένγχες» ενώ είπε πως πιστεύει ότι θα είναι ο προσωρινός προπονητής της «Βασίλισσας» καθώς σε λίγο καιρό θα προσληφθεί άλλος.

Αναλυτικά οι δηλώσει του «Ρίμπο»

«Θα παραμείνει για ένα η δύο παιχνίδια και σύντομα η Ρεάλ Μαδρίτης θα συμφωνήσει με νέο προπονητή. Προς το παρόν ο Σολάρι είναι καλή επιλογή, καθώς γνωρίζει το σύλλογο και τους παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι θα παραμείνει καιρό επειδή δεν είναι έτοιμος ακόμα».

Η σύγκριση με τον Ζιντάν: «Παρότι είναι παρόμοια περίπτωση με τον Ζιντάν, δεν περιμένω να έχει εξίσου επιτυχημένη μετάβαση. Με όλο το σεβασμό στη δουλειά του Σολάρι, δεν φαίνεται να πληροί τις προϋποθέσεις, την δεδομένη στιγμή, ώστε να γίνει ο επίσημος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης».

Αντόνιο Κόντε ο ιδανικός: «Είναι ένας έμπειρος τεχνικός και μια καλή επιλογή για τη Ρεάλ. Η πρόσληψη ενός προπονητή με πειθαρχία θα μπορούσε να είναι χρήσιμη, καθώς οι παίχτες ίσως έχουν χαλαρώσει πάρα πολύ μετά τις τελευταίες επιτυχημένες σεζόν».

Για το λάθος του Λοπετέγκι: «Έκανε λάθος όταν αποφάσισε να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης».