Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πωλείται έναντι 4 εκατ. ευρώ

Ο Κρίστιαν Μπέλιτς που αγωνίζεται με την Παρτιζάν είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Άλκμααρ έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πωλείται έναντι 4 εκατ. ευρώ

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός απέκτησε από την Κ21 της Γουέστ Χαμ τον Κρίστιαν Μπέλιτς. Τότε ήρθε στην Ελλάδα με τυμπανοκρουσίες και προοριζόταν για τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Πειραιά.

Για τον Σέρβο χαφ πράγματι ακούγονταν πολύ καλά λόγια στον Ρέντη. Ποτέ, όμως, δεν πήρε ευκαιρία στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Για να είμαστε σωστοί είχε παίξει για δέκα λεπτά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Καλαμάτα τον Ιανουάριο του 2020 με τον Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία. Κατά κύριο λόγο αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μέχρι που κατέληξε στην Τσουκαρίτσκι και από το καλοκαίρι του 2022 στην Παρτιζάν.

Με την ομάδα του Βελιγραδίου φέτος έχει κάνει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έχει παίξει σε 18 ματς έχοντας δύο γκολ και έξι ασίστ. Ο Μπέλιτς δεν γράφει απλά συμμετοχές με την Παρτιζάν, αλλά είναι βασικό στέλεχος της.

Κάπως έτσι η Παρτιζάν είναι έτοιμη να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στην Άλκμααρ. Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Σερβία η ομάδα του Βελιγραδίου θα βάλει στο ταμείο της 4 εκατ. ευρώ! Με την Παρτιζάν ο Μπέλιτς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά είναι πολύ κοντά σε μία σημαντική μεταγραφή.