Ποστέκογλου: «Είμαστε στην μάχη του τίτλου» - Ελπίδες να παίξει με Σίτι ο Μάντισον

Πεπεισμένος πως η Τότεναμ είναι ζωντανή στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου. Ο Τζέιμς Μάντισον μπορεί να επιστρέψει  στην αναμέτρηση του FA Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ποστέκογλου: «Είμαστε στην μάχη του τίτλου» - Ελπίδες να παίξει με Σίτι ο Μάντισον

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ελπίζει ότι ο Τζέιμς Μάντισον θα επιστρέψει σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων ενόψει του αγώνα του τέταρτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι - για μια ομάδα της Τότεναμ που ο προπονητής της πιστεύει ότι βρίσκεται στην κούρσα για τον τίτλο.

Αν τα πράγματα πάνε καλά, ο διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί εναντίον των πρωταθλητών κόσμου την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στο επόμενο παιχνίδι της Τότεναμ μετά το κυριακάτικο ταξίδι στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επιστροφή του Μάντισον, ο οποίος ήταν εξαιρετικός πριν τραυματιστεί στον αστράγαλο στις αρχές Νοεμβρίου, θα ήταν μια τεράστια ώθηση για τα «σπιρούνια».

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο», δήλωσε ο Ποστέκογλου την Παρασκευή. «Δεν έχει προπονηθεί ακόμα με την ομάδα. Προφανώς, μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουμε δύο εβδομάδες και θα ελπίζω ότι μεταξύ των δύο αγώνων στο Μάντσεστερ θα προπονείται ξανά με την πρώτη ομάδα, αρκεί να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα σε αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων».

Όσον αφορά τις πιθανότητες να αντιμετωπίσει ο Μάντισον την Σίτι, ο Ποστέκογλου δήλωσε: «Εξαρτάται από το πότε θα ξεκινήσει τις προπονήσεις. Αν ξεκινήσει προπόνηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενδεχομένως, αλλά και πάλι πρέπει να δούμε πώς προπονείται με την πρώτη ομάδα, πώς αισθάνεται. Αυτός και ο Μάνορ Σόλομον είναι οι επόμενοι δύο που θα πρέπει να είναι αρκετά κοντά μετά από αυτό (την εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τη Σίτι), εφόσον δεν υπάρξουν αναποδιές».

Ο Ποστέκογλου ρωτήθηκε επίσης την Παρασκευή αν η Τότεναμ, που βρίσκεται στην πέμπτη θέση και έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, είναι στην κούρσα του τίτλου. Αφού διευκρίνισε ότι ο ορισμός του να είσαι στην κούρσα είναι να έχεις ρεαλιστικές πιθανότητες να τον κατακτήσεις, ο Ποστέκογλου είπε: «Είμαστε, έτσι δεν είναι; Οπότε (με βάση αυτόν τον ορισμό), ναι είμαστε και έχω πει από την αρχή ότι μέχρι το σημείο που δεν είσαι, γιατί να προεξοφλήσεις την πιθανότητα;

Περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κρατιόμαστε. Είχαμε τέσσερα παιχνίδια που τα αποτελέσματα πήγαν εναντίον μας, αλλά ανακάμψαμε με νύχια και με δόντια. Είμαστε ακόμα μέσα. Οι εμφανίσεις μας ως επί το πλείστον ήταν αρκετά σταθερές. Αλλά όλα αυτά δεν έχουν νόημα αν δεν τελειώσουμε τη σεζόν πιο δυνατά από το πρώτο μισό της και αυτό πρέπει να κάνουμε».