Coppa Italia: Πρόκριση στα πέναλτι (5-4) για την Φιορεντίνα επί της Μπολόνια που έσπασε τα δοκάρια!

Η Φιορεντίνα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Coppa Italia επικρατώντας στα πέναλτι με 5-4 της Μπολόνια αφού 90λεπτο και παράταση έληξαν δίχως γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία δοκάρια

Coppa Italia: Πρόκριση στα πέναλτι (5-4) για την Φιορεντίνα επί της Μπολόνια που έσπασε τα δοκάρια!

Η Φιορεντίνα έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά του Coppa Ιtalia αφού έμεινε «ζωντανή» στη διοργάνωση παρότι ο πρώτος χρονικά προημιτελικός της διοργάνωσης κόντρα στην Μπολόνια κρίθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι!

Στα 120 αγωνιστικά λεπτά που προηγήθηκαν σκορ δεν υπήρξε και κύριοι υπαίτιοι ήταν οι «ροσομπλού» που... έσπασαν τα δοκάρια!

Tρεις φορές τα τράνταξαν μ' αποτέλεσμα να το ματς να οδηγηθεί στη «ρώσικη ρουλέτα»!

Πρώτος ο Ζίρκζεε (34') με τον Oλλανδό να το ξανακάνει στο 94ο λεπτό, ενώ ενδιάμεσα ο Ορσολίνι (50') βρήκε σίδερο για την ομάδα του Τιάγκο Μότα

Από την πλευρά της οι γηπεδούχοι του Ιταλιάνο, είχαν στις καθυστερήσεις του 90λεπτου τη δική της στιγμή αλλά ο Σκορούπσκι σταμάτησε τον Κουάρτα.

Στα πέναλτι ευστόχησαν εννιά από τους 10 εκτελεστές.

Μόνο ο Πος αστόχησε για τους φιλοξενούμενους που πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητα τους και θα δουν από τηλεοράσεως τους «βιόλα» ν' αντιμετωπίζουν το νικητή του ζευγαριού Μίλαν Ατάλαντα.